Bollenstreekshow in Lisse, 22 t/m 24 november 2007

Dit weekend zaten er 6 Thrianta's van mij op de Bollenstreekshow in Lisse. En zoals ze altijd zeggen ; "Op je hoogtepunt moet je stoppen". Dit zal één van mijn laatste shows zijn met Thrianta's, omdat ik in het volgende tentoonstellingsseizoen mijn Nederlandse Hangoordwergen wil laten zien. Ik heb met mijn zelfgefokte Thrianta's nog nooit een F gehaald, en wat blijkt nu? Mijn jonge voedster, 7LK-430 haalde een 1F!! Geweldig toch? Ze had ook 3 zussen bij haar en die hadden een ZG en twee keer G. Haar broertje, 7LK-424, kreeg een 1ZG. En mijn ram van vorig jaar, 6LK-518, kreeg een G.

Op de Bollenstreekshow was ook dit jaar weer de Provinciale Jeugdtentoonstelling van Zuid Holland onder gebracht. Op de Bollenstreekshow zaten in totaal 1225 dieren. Op de Jeugdtentoonstelling waren in totaal 75 dieren ingezonden. Ik was de enige met Thrianta's.

Met mijn voedster heb ik een beker gewonnen en ook dit jaar kregen alle inzenders van de Jeugdtentoonstelling een prachtige lauwerkrans van Dhr P Borst.

 

Bij de prijzentafel mocht ik mijn beker uitzoeken. Dat was nog niet makkelijk, dus schoot mevrouw Korsuize (de vrouw van de voorzitter) mij te hulp.
Hier sta ik dan bij mijn winnende voedster!
Dit is ze!!!

Even springen op het springkussen!
En ook kon ik Loeba in levende lijve ontmoeten! Als alles goed gaat met Clover is hij de vader van mijn eerste jongen
Na de show heb ik nog eventjes geholpen met het leegscheppen van de knuffelhoek

En het resultaat van de show! Ik ben zo blij dat ik mijn eerste zelfverdiende F op de Bollenstreekshow kreeg, want dat betekend een Amaryllis bol! Daarnaast de lauwerkrans van Dhr P Borst en mijn mooie blauwe beker.