Jongdierendag PKV Lisse e.o. 6 september 2008 in Lisse
Vorige week zaten er nog 6 jonge dieren van mij op de jongdierendag van de NHDC, nu heb ik er 9 mee. In totaal zaten er 40 Nederlandse Hangoor Dwergen. De keurmeester, Adrie Link, heeft mij alles goed uitgelegd en alles goed laten zien. Ook vertelde hij mij dat mijn diertjes er nog wel zullen komen als ze eenmaal goed uitgegroeid zijn. Ik ben ook superblij met de resultaten! Met mijn 9 dieren had ik 4 keer ZG en 5 keer G! Ook had ik het fraaiste konijn van een jeugdlid!

Hier zie je 6 van mijn chinchilla bonte bij elkaar

En hier is een rammetje van mij, 8LK-470. Hij kreeg een ZG met 92 punten

Vorige week bleef dit rammetje, 8LK-645, en zijn 2 broertjes nog thuis, maar deze week mochten ook zij zich laten zien! Hij kreeg een G met 90 punten

En hier is Virgil, mijn chinchilla bonte rammetje, 8LK-429. Hij kreeg met 91 punten een G

Nu is mijn chinchilla bonte voedster aan de beurt, 8LK-469.Zij kreeg met 89 punten een G. Op de eerste foto zit ik al mee te rekenen met de schrijver, zo spannend vond ik het!

En nu Baukje, 8LK-430. Zij heeft vrij lange oren en de keurmeester legde mij goed uit hoe je die moest meten. Ook haar bonttekening is iets te open. Toch haalde zij met 93 punten een ZG!

En ook deze chinchilla bonte voedster, 8LK-527, haalde met 93 punten een ZG! Zij was uiteindelijk het fraaiste konijn van een jeugdlid

En hier krijg ik mijn beker uitgereikt door Co Korsuize!

En dit is hem, mooi hé?

En de lijst met prijswinnaars