Rammenshow PKV Lisse, 24 februari 2007
Vandaag is het alweer mijn laatste show van dit seizoen. De gezamenlijke mannelijke keuring van 6 kleindiersportverenigingen. Daar zat natuurlijk ook mijn eigen vereniging bij, PKV Lisse & Omstreken. In totaal waren er 184 dieren ingeschreven, waarvan 4 Zwartgrannen en 3 Thrianta's. Ik zelf had van elk één meegenomen. Mijn Thrianta ram, 5PU-606, had een G en mijn Zwartgrannen ram, 6IP-528, een F!!! Dit is de eerste F die ik heb gekregen! De Zwartgrannen ram werd het Fraaiste Konijn (van de hele show) op 3 na, en tevens Fraaiste Konijn van een jeugdlid!

Foto's van het overzicht.

Eerst even netjes in je kist wachten totdat je aan de beurt bent om gekeurd te worden door keurmeester Kingma. Doordat hij toch wel iets dun behaard was op zijn borst kreeg hij een G. Daarna weer lekker terug in de kooi.

En toen was natuurlijk mijn Zwartgrannen ram aan de beurt. Keurmeester Kingma vond hem echt heel mooi en gaf hem dus een F

En tot mijn verbazing stond mijn naam 2 keer vermeld in de catalogus! Mijn Zwartgrannen was Fraaiste konijn op 3 na en ook nog eens Fraaiste konijn van een jeugdlid! (Klik op bovenstaand formulier voor een vergroting)

Op de linkerfoto kreeg ik mijn eerste beker uitgereikt, en op de rechterfoto mijn tweede!

En dit zijn ze dan, mijn twee gewonnen bekers! Zijn ze niet mooi?

Free Web Page Hit Counters

En hier sta ik met mijn Zwartgrannen ram bij mijn Thrianta ram. (Foto; Bianca Segers)