Welkom op onze site.

Wij zijn Eric en Marlies de Geus uit Lisserbroek en fokken, onder de naam Combinatie de Geus, al meer dan 20 jaar Nederlandse Hangoor Dwergen en Sierwatervogels.

Sinds november 2010 is onze hobby uitgebreid met Sierduiven. Wij liepen al jaren met het idee om ook wat koppeltjes Duitse Modena's te nemen, en nu kwamen we in de gelegenheid om twee zeer mooie koppels Duitse Modena Schietti's aan te schaffen. In juni 2011 zijn er nog meer Modena's bijgekomen, in de door ons zo gewilde kleuren Magnani en Lichtgetijgerd.

In het showseizoen gaan wij met onze dieren naar diverse keuringen en tentoonstellingen in heel Nederland en behalen hier regelmatig zeer goede resultaten mee. De Bollenstreekshow vormt hierin een speciale show omdat dit voor ons een thuiswedstrijd is.  

Met deze website zullen we jullie een kijkje achter de schermen geven door middel van foto's en verslagen van de verschillende tentoonstellingen waar wij onze dieren showen. Ook staan er foto's op van onze dieren in hun vertrouwde omgeving thuis.

Gezien het feit dat wij de Nederlandse Hangoor Dwerg al jaren in zo'n 15 kleuren fokken, komt het natuurlijk voor dat er door zeer goede fokresultaten dieren zijn die weg mogen, zowel jong als oud. Kijk hiervoor onder het kopje Te Koop.

Verder hopen wij dat u door het bekijken van onze site ook eens een bezoekje zult brengen aan één van de vele shows die door het hele land georganiseerd worden

 

Nederlandse Hangoor Dwergen en Sierduiven

Menu NHD

Onze Nederlandse Hangoor Dwergen

Nestjes NHD

Te Koop

Menu Sierwatervogels

Onze Sierwatervogels

Nestjes Sierwatervogels

 

 

 

Menu Duitse Modena

Onze Duitse Modena's

Nestjes Duitse Modena's

Kleurslagen Modena's

Menu Algemeen

Keuringen en Tentoonstellingen

Shows Dudley

Links

Contactgegevens

Gastenboek

 

"Combinatie de Geus"         06-45783628 info@combinatiedegeus.nl     


 

Laatste update

14 februari 2014; Nieuwe jonge dieren bij Te Koop aangeboden!

Counters
Free Hit Counter