Midden Blauw Marter

Ram, 0RD-633, hier is hij 4 jaar oud.

Deze twee jonge rammetjes zijn van juni 2005, de één is donker blauw marter en de ander is midden blauw marter

<------ Dit zijn jongen van mei 2006. Op deze foto zijn ze 4 weken oud en laten de oortjes nog niet hangen. Over een paar weken is het een heel ander gezicht als ze eenmaal hangen!
<------ En sommige zijn gewoon wat sneller met het laten hangen van de oortjes. Dit rammetje is uit hetzelfde nest van mei 2006.

 

<------ Dit rammetje is hetzelfde diertje als de twee bovenstaande foto's, alleen is hij nu een mooi volwassen dier van 8 maanden. (6LK-509)

En dit zijn de nakomelingen van de 6LK-509. Dit nestje is geboren op 16 februari 2007. Klik op de foto om deze diertjes te zien opgroeien.
Eric fokte al heel lang Nederlandse Hangoor Dwergen voordat ik, Marlies, bij hem kwam wonen. Zijn hoofdkleur was toendertijd Blauw, en hij wilde er toen al graag Midden Blauw Marters bij hebben. Toen ik daar kwam wonen kreeg ik op mijn verjaardag van Eric een gedekte Midden Blauw Marter voedster. Dat was dus het begin van onze jarenlange stam die we nu inmiddels hebben opgebouwd.  Hieronder een paar foto's uit de "oude doos" van de begintijd van onze blauw marters!

Deze foto is gemaakt op 22 december 1995, de gedekte voedster die ik begin december voor mijn verjaardag kreeg had inmiddels 1 jong, een donker blauw martertje
En ja, omdat Marlies nu ook haar eigen fokkerskaart had en volop aan het fokken was, moesten er ook nieuwe hokken komen. Die kwamen op 1 juli 1996.
En zie hier de hele verzameling Midden Blauw Marters, met daarbij ook uiteraard Donker Blauw Marters en Witjes.
En na een aantal jaren worden we een combinatie en krijgen we een website, en worden alle foto's digitaal gemaakt!

Op deze foto een jong van 22 dagen oud. Afkomstig uit het nest van hiernaast.

Deze voedster van 6 maanden oud, 7LK-639, is een erg mooi kort diertje.

Voedster, 7LK-915, op een leeftijd van 6 maanden.