Jongdierendag PKV Lisse en Omstreken, 1 september 2007
Vandaag mocht ik eindelijk mijn nestje van dit jaar showen op de jongdierendag in tuincentrum Overvecht. Het tentoonstellingsseizoen is nu echt begonnen! In totaal zaten er 145 jonge dieren waarvan 16 Thrianta's. Daarvan waren er 7 van mij.

Dit zijn de resultaten;

Ram       7LK-424  1eZG Voedster 7LK-425     ZG Voedster 7LK-426     ZG Voedster 7LK-427       G Voedster 7LK-428       G Voedster 7LK-429     ZG Voedster 7LK-430     ZG
Mijn ram was met zijn 1e ZG tevens de fraaiste Thrianta die er zat!

Hier werd ik onderhanden genomen door Daniela Jorna, omdat ik haar niet gedag zei. Of zal het toch komen omdat zij ook een Thrianta fokker is......???

Hier wordt mijn enige ram gekeurd en krijgt een 1e ZG!

Mijn voedster, 7LK-426, kreeg een ZG

Voedster 7LK-427 krijgt een G. Omdat ze door de verharing een beetje kaal is in haar nek.

Hier is mijn voedster 7LK-428 aan de beurt. Zij krijgt ook een G.

Voedster 7LK-430 gaat naar huis met een ZG

In de tussentijd hield ik mij ook bezig met de knuffelhoek, als er kinderen waren die een konijntje op schoot wilden hebben, hielp ik ze daarbij.

Ook mijn klasgenootje Bas kwam even naar de show en daar heb ik hem mijn konijnen laten zien. In de knuffelhoek was het ook erg gezellig!

En toen was de gezellige dag alweer afgelopen en begon de prijsuitreiking. Ik kreeg van Co Korsuize een beker omdat ik het fraaiste konijn van een jeugdlid had!
En hier is dan mijn rammetje die de beker gewonnen heeft!

En hier dan de lijst met alle winnaars!